Ons team

jks®

JKS Telecom BV werkt samen met andere partners in de  IT Branche en met ervaren, betrouwbare telecominstallateurs om voor u een goede oplossing te vinden voor uw telefonie. En of het nu een vaste telefoon of mobiele telefoon gaat; wij helpen u graag verder. Onze jarenlange ervaring is uw voordeel om snel te kunnen schakelen in diensten en producten, zo hebben wij het voip verkeer voor 100% onder controle.

JKS® werkt sinds 1994 vanuit Deurne en voorziet in een landelijke service op al haar disciplines. JKS heeft zowel commerciële als technische vaardigheden in huis en heeft een langdurige ervaring in de zakelijke markt.

Wij menen met het verstrekken van duidelijke en heldere adviezen u beter van dienst te kunnen zijn. Naast het leveren van betrouwbare en hoogwaardige merkproducten, streven wij ernaar u optimaal te ondersteunen bij het bepalen van de juiste keuze.

Met onze drie disciplines: Internetcommunicatie, VOIP Telefonie en Zakelijk TV, met name gericht op de zakelijke markt, geven wij een complete invulling aan het concept "Alles onder één dak" met een uitstekend werkende technische dienst ter ondersteuning van onze disciplines of het oplossen van uw technische problemen.

Maak het Onderscheid! Anders dan Anderen denken wij in oplossingen en niet in problemen. In nauwe samenwerking met onze partners zoeken we naar passende oplossingen voor elke toepassing, elk gebruik en elke wens.

Als onafhankelijk VoiP leverancier met eigen technische dienst is JKS de aangewezen specialist voor al uw kantoorbehoeften. Als flexibel bedrijf opereren wij in een wispelturige markt waar wij snel kunnen inspelen op veranderingen in deze markt. Uw voordeel: GOED ADVIES, SNELLE LEVERING EN PERFECTE SERVICE. Enkele van deze producten vindt u terug op deze site. Dit slechts een klein deel van ons assortiment. Doordat wij volledig onafhankelijk zijn (dus niet merkgebonden) kunnen wij u adviseren over de plussen en de minnen van bepaalde type van een merk.

JKS® Telecom BV27 Jaar actief in ICT / Telefonie