icon-telephoneBel ons
085 273 5400

Welkom

BIJ JKS®> Meer over ons weten?


Het bedrijf

JKS® werkt sinds 1994 vanuit Deurne en voorziet in een landelijke service op al haar disciplines. JKS heeft zowel commerciële- als technische vaardigheden in huis en heeft een langdurige ervaring in de zakelijke markt.

Wij menen met het verstrekken van duidelijke en heldere adviezen u beter van dienst te kunnen zijn. Naast het leveren van betrouwbare en hoogwaardige merkproducten, streven wij ernaar u optimaal te ondersteunen bij het bepalen van de juiste keuze.

Met onze drie disciplines, Webhosting , ADSL communicatie en VOIP Telefonie, met name gericht op de zakelijke markt, geven wij een complete invulling aan het concept “Alles onder 1 dak” met een uitstekend werkende technische dienst ter ondersteuning van onze disciplines of het oplossen van uw technische problemen.

Maak het Onderscheid! Anders dan Anderen Anders dan anderen denken wij in oplossingen en niet in problemen. In nauwe samenwerking met onze partners zoeken we naar passende oplossingen voor elke toepassing, elk gebruik en elke wens.

Als onafhankelijk  VoiP leverancier met eigen technische dienst is JKS de aangewezen specialist voor al uw kantoorbehoeften. Als flexibel bedrijf opereren wij in een wispelturige markt waar wij snel kunnen inspelen op veranderingen in deze markt. Uw voordeel: GOED ADVIES, SNELLE LEVERING EN PERFECTE SERVICE. Enkele van deze producten vindt u terug op deze site. Dit slechts een klein deel van ons assortiment. Doordat wij volledig onafhankelijk zijn (dus niet merkgebonden) kunnen wij u adviseren over de plussen en de minnen van bepaalde typen van een merk.                               

JKS® Telecom BV

CONTACT

GEGEVENS

 

icon-location

 

icon-telephone-s

Liesselseweg 190A

5753 PP Deurne

085 273 5400

 

icon-fax

icon-email

icon-web

085 273 5401

info@ jks.eu

www.jks.eu

KvK Eindhoven : 65243382

BTW Nummer: NL856034903B01